Voordelen van online coaching

Veel mensen twijfelen bij het idee van online coaching, het hebben van geen contacttijd met een coach is een vreemd vooruitzicht om te begrijpen, maar met het gebruik van smartphone-apps en het gebruik van platforms zoals Skype en Zoom wordt het veel toegankelijker en veel populairder. We hebben een lijst samengesteld met de voordelen van online coaching.

Betaalbaarheid 

Online fitness coaching kan een service bieden die erg lijkt op de al lang bestaande persoonlijke training, maar dan tegen veel meer betaalbare kosten. Online coaching is ongelooflijk prijseffectief in vergelijking met 1-1 coaching. In een tijd waarin dingen duurder worden, is online coaching een geweldig alternatief geworden om alle ondersteuning te krijgen die je nodig hebt als je niet helemaal in staat bent om je financieel te binden aan 1-1 coaching. Je krijgt hoogstwaarschijnlijk een maand online training voor de prijs van 2, of in sommige gevallen in plaats van 1 persoonlijke trainingssessie.

Verantwoordelijkheid en motivatie 

Maak jezelf verantwoordelijk en gemotiveerder dan ooit met uniforme ondersteuning. Ontvang regelmatige check-in e-mails en berichten, evenals regelmatige ontwikkelingscontroles gedurende de week, zodat je op het pad blijft en de resultaten krijgt die je wilt. Zorg dat je elke dag een coach aan je zijde hebt, bij elke stap die je zet. Online coaching biedt ook privacy voor diegenen die bang zijn voor "openbare" persoonlijke training, zoals mensen die zich niet goed voelen over hun lichaam. 

Flexibiliteit en vrijheid 

Je hebt de flexibiliteit om overal ter wereld te trainen en in elke sportschool die je maar wilt. Als je merkt dat je meestal voor zaken weg bent, of een onregelmatig leven leidt als bijvoorbeeld cabinepersoneel, kun je overal trainen en hoeft jouw voortgang niet te worden belemmerd door jouw reizen. Je hoeft niet te trainen op een bepaalde plaats die door de trainer is aangewezen, maar neem de controle over jouw trainingen thuis, in de sportschool, op het werk of onderweg.

0 thoughts on “Voordelen van online coaching

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *