De 9 niveaus van een personal trainer

Personal trainer Tilburg

Laten we eens kijken naar de 9 niveaus van een persoonlijke trainer.

1. Cliënten helpen zich voor te bereiden op een grotere training.

a. Personal trainers helpen cliënten om slanker en sterker te blijven door meer gepersonaliseerde fitnesstrainingsplannen aan te bieden die zich richten op de manieren om de fitheid in specifieke gebieden van het lichaam te verbeteren. Bijvoorbeeld, een persoon kan zich richten op benen, middensectie of het verliezen van gewicht. Deze plannen zullen worden aangepast aan de wensen en behoeften van een individu. Spiergroei is bijvoorbeeld belangrijker voor iemand dan u misschien denkt.

b. Cliënten helpen het trainingsprogramma te veralgemenen.

a. Mensen zullen over het algemeen beter in iets slagen als zij het in hun eigen huis of kantoor kunnen doen. Myers werken meestal beter in de cross-over. Behalve dat het meer individueel gericht is, zult u ook één op één feedback kunnen krijgen van de trainer, zodat u beter kunt worden in uw eigen werk.

2. Cliënten helpen angst en bezorgdheid te overwinnen.

a. Zelfs als uw klanten geen angst hebben om te trainen, kunnen ze gevoelig zijn voor kritiek. Personal trainers met ongeveer 5 jaar ervaring kunnen uw cliënt helpen zijn angsten te overwinnen en leren om te gaan met de angst die gepaard gaat met spreken in het openbaar.

b. Getrainde persoonlijkheid komt van pas bij het werken met persoonlijkheidstransformatie. Cliënten kunnen assertiever omgaan met hun angsten en ongerustheid, en komen sneller dichter bij hun doelen als ze vertrouwen hebben in degene met wie ze werken.

Niveau 3 (Professionele Trainers/Hoofd Coaches):

a. Cliënten helpen zich voor te bereiden op een grotere training.

Dit is het niveau van personal trainer waarmee u vaak zou werken, ongeacht of u een professional bent of niet. Het gaat om het omgaan met conflicten op het werk, het omgaan met fysieke conflicten en mentale conflicten, en het werken met bedrijven om de productiviteit te verhogen.

b. Omgaan met ontslagen.

Een van de negatieve aspecten van veel bedrijven is het gebrek aan motivatie dat meestal het gevolg is van een ontslag. Help uw klanten hun verlofperiode door te komen en zorg voor een verscheidenheid aan activiteiten die hen bij de les houden en in de opleiding geïnteresseerd houden.

c. Cliënten helpen bij het overwinnen van vroege stress.

Als u een echt succesvol bedrijf runt, hebt u waarschijnlijk mensen die zeer gemotiveerd zijn. Dit niveau vergt veel inspanning van u en het duurt meestal een jaar of langer om het te bereiken. Help uw klanten om hun mentale benadering van de training aan te pakken en de juiste trainingstechnieken toe te passen.

d. Professionele verbetering van de werkomgeving.

Iemand die een professionele trainer is, moet zorgen voor een positieve werkomgeving. Help uw klanten om te gedijen in een trainingsomgeving door werknemers te cultiveren en aan te moedigen om hard te werken. Werk samen met de persoon over hoe ze omgaan met hun werk en leven.

e. Samenwerken met bedrijven om de consument te begrijpen.

Een van de basispunten van effectieve marketing in een concurrerende verkoopeconomie is inzicht in de consument. Help uw klanten te werken met een divers en diep publiek dat niet alleen degenen omvat die regelmatig hun producten kopen, maar ook degenen die misschien nooit hun producten kopen, maar wel fans willen worden. Zo kunt u uw marketingbereik uitbreiden tot het niet-winstgevende “BG”-segment van uw doelgroep die niet bereid is uw producten te kopen.

f. Jaarlijkse evaluaties uitvoeren.

Een goede trainer maakt jaarlijks een evaluatie van de trainingsprogramma’s van het voorgaande jaar. Vooral voor wie zijn zaak naar een hoger niveau wil tillen, zal een goede trainer jaarlijkse evaluaties uitvoeren om aan te tonen dat de trainingsprogramma’s hebben geleid tot een winstgevende verhoging van het potentiële inkomen.

lees meer:

0 thoughts on “De 9 niveaus van een personal trainer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *